Domů
Bandi radí
Do práce
Jak se obléknout na obchodní jednání
Témata
Články
Do práce

Jak se obléknout na obchodní jednání

Pokud jdete na obchodní jednání, oblékněte si vždy bílou košili. K ní si uvažte červenou kravatu, která může být hladká nebo s diagonálními pruhy. V matném obleku, bílé košili a červené kravatě budete působit sebejistě a důvěryhodně. Obchodní partner bude mít dojem, že své práci rozumíte. Vaše šance na úspěšný obchod budou mnohem vyšší. V případě, že se s obchodním partnerem setkáváte častěji a není to vaše první jednání, střídejte barvy kravat s diagonálními pruhy.


Červená kravata na obchodní jednání

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská kravata BANDI, model REPUBLICA 01
Pánská kravata BANDI, model REPUBLICA 01
976 Kč
Pánský nátělník BANDI, model BASTARDO Bianco
Pánský nátělník BANDI, model BASTARDO Bianco
599 Kč


Chyby ve výběru oblečení na obchodní jednání


1) Na obchodní jednání si neoblékejte lesklý oblek. Vypadali byste nedůvěryhodně a provokativně. Obchodní partner by z vás měl dojem, že na něm vyděláváte.

2) Nenoste na schůzku křiklavou barvu košile, například lesklou oranžovou. Opět provokujete. Obchodní partner se plně nesoustředí, protože ho ruší křiklavé barvy vašeho oblečení.

3) Nevybírejte žádnou kravatu s obrázky ani s jinými vzory. Můžete ho tím urazit. Zvolte kravatu hladkou, bez vzoru nebo s diagonálními pruhy.


Tip pro vás


Vybírejte ze spousty druhů pánských kravat vhodných do zaměstnání. Podívejte se na pánské kravaty s diagonálními pruhy, které jsou vhodné na pracovní události nebo také k dennímu nošení do zaměstnání.

Do práce
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.