Domů
Bandi radí
Svatba
Jaké vybrat manžetové knoflíčky pro ženicha
Témata
Články
Svatba

Jaké vybrat manžetové knoflíčky pro ženicha

Oživte váš společenský vzhled a přidejte mu nádech luxusu díky exkluzivním manžetovým knoflíčkům. Pro takovou slavnostní událost jako je svatba, vybírejte knoflíčky lesklé nebo matné, s různými vzory, barevnými kombinacemi nebo s třpytivými kamínky.


Manžetové knoflíčky v outfitu pro ženicha

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model SLIM ARCEDUX Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM ARCEDUX Bianco
969 Kč
Manžetové knoflíčky BANDI, model FERMI
Manžetové knoflíčky BANDI, model FERMI
781 Kč
P. volnočasová vesta BANDI, model SLIM Lancio
P. volnočasová vesta BANDI, model SLIM Lancio
999 Kč
Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE 51
Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE 51
374 Kč


Volba barvy a tvaru manžetových knoflíčků záleží také na doplňcích, které nosíte. Těmi jsou například hodinky, prsteny, spona opasku a podobné. Pokud máte například hodinky s ciferníkem ve tvaru čtverce ve stříbrné barvě, vybírejte v podobném provedení také manžetové knoflíčky. To znamená stříbrné a hranaté. Jsou-li vaše doplňky v barvách stříbrné a zlaté, vyberte si manžetové knoflíčky v této barevné kombinaci. Budete ladit a vypadat vkusně. Podívejte se na aktuální nabídku manžetových knoflíčků pro ženicha.


Zapínání manžetových knoflíčků


Zapínání knoflíčků je velmi jednoduché. Knoflíček prostrčíte skrz obě dírky manžetového rukávu košile. A to takovým způsobem, že natáhnete ruku s manžetou před sebe dlaní dolů a poté knoflíček svrchu prostrčíte. Na spodní straně knoflíčku je otočný kolík, kterým ho spojíte s manžetou a zajistíte. Prohlédněte si košile s dvojitou manžetou nebo košile s univerzální manžetou, u kterých zapnete rukávy na manžetové knoflíčky.


Rada pro vás


Svatba je jedním z nejdůležitějších dnů v životě. Proto je důležité obléknout se tak, abyste svým oblečením podpořili tuto slavnostní atmosféru. Podívejte se na další tipy na oblečení a doplňky pro ženicha a neuděláte chybu.

Svatba
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.