Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Jak vybrat manžetové knoflíčky
Témata
Články
Rady a tipy

Jak vybrat manžetové knoflíčky

Výběr manžetových knoflíčků ovlivňuje především událost, na kterou se chystáte. Pro slavnostní příležitosti jako jsou svatby, oslavy, jubilea, plesy, taneční a podobné, vybírejte manžetové knoflíčky výrazné, lesklé, s třpytivými kamínky. Naopak do zaměstnání či k obchodnímu jednání doporučujeme manžetové knoflíčky matné a decentní.


Modrý vzorovaný manžetový knoflíček v bílé košili


Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model REGULAR DELLADUX Bianco
Pánská košile BANDI, model REGULAR DELLADUX Bianco
939 Kč
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 184
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 184
399 Kč
Pánská vesta BANDI, model SLIM Ortisey
Pánská vesta BANDI, model SLIM Ortisey
1 489 Kč
Pánská kravata BANDI, model SET CLASS 09
Pánská kravata BANDI, model SET CLASS 09
149 Kč

Volba barvy a tvaru manžetových knoflíčků záleží také na doplňcích, které nosíte. Těmi jsou například hodinky, prsteny, spona opasku a podobné. Pokud máte například hodinky z matného kovu ve stříbrné barvě, vybírejte v podobném provedení také manžetové knoflíčky. Jsou-li vaše doplňky v barvách stříbrné a zlaté, volte manžetové knoflíčky v této barevné kombinaci. Takto sladěn budete působit vkusně. Podívejte se na aktuální nabídku manžetových knoflíčků BANDI.


Zapínání manžetových knoflíčků  


Knoflíček prostrčíte skrz obě dírky manžetového rukávu košile. A to takovým způsobem, že natáhnete ruku s manžetou před sebe, dlaní dolů a poté svrchu prostrčíte. Na spodní straně knoflíčku je otočný kolík, kterým knoflíček spojíte s manžetou a zajistíte.


Víte, že manžetové knoflíčky už nemusíte nosit pouze ke košilím s manžetovými rukávy?


Novinkou ve světě pánské společenské módy je univerzální manžeta u pánských košil. Jak univerzální manžeta funguje? Do zaměstnání nosí muž zapínání rukávu na obyčejný košilový knoflík. Jde-li ovšem například na obchodní jednání nebo z práce rovnou na společenskou událost, místo obyčejných knoflíků použije manžetové knoflíčky, které jednoduše vloží do manžety u košile. Košilový knoflík se schová do vnitřní strany manžety. Prohlédněte si nabídku jedinečných košil s univerzální manžetou. Pokud dáváte přednost klasické košili s dvojitou manžetou, prohlédněte si i jejich širokou nabídku.

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.