Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Jak vybrat pohodlné spodní prádlo?
Témata
Články
Rady a tipy

Jak vybrat pohodlné spodní prádlo?

Spodní prádlo vytahujete každé ráno ze skříně jako první, mnoho mužů však jeho výběr podceňuje. Přestože nejde při běžném nošení vidět, je stejně důležité jako vaše kalhoty či sako. Přečtěte si, proč záleží na správném výběru spodního prádla.


Bílé pánské boxerky BANDI


Každodenní společník


Už ve starověkém Římě věděli o důležitosti spodního prádla. V současné době ho nosíte každý den od rána do večera. Proto je důležité, abyste se v něm cítili pohodlně a perfektně vám sedělo. Ale jak vybrat to nejlepší? Stačí dodržovat pár základních pravidel.



Pozor na správnou velikost


Nevybírejte moc velké spodní prádlo, které vám může během dne padat. Volné prádlo není vhodné ani pod oblek a úzké kalhoty. Představte si, že jste si ráno do práce vzali pod oblek volné trenýrky. Čeká vás důležitá firemní prezentace, a v práci zjistíte, že vám spodní prádlo dělá na oblekových kalhotách nevzhledné hrboly. Určitě se nebudete cítit před kolegy příjemně. Tak to změňte.



Boxerky – nejoblíbenější spodní prádlo


Pod oblek a úzké kalhoty jsou nejvhodnější boxerky, jelikož dokonale přilnou k tělu. Díky krátkým nohavicím se nikde neshrnují, a tak pod kalhotami nepůjdou vidět. Tento typ spodního prádla je velice pohodlný, a díky jeho střihu budete vypadat vždy atraktivně. Boxerky mezi muži jednoznačně vedou. Skvěle se hodí na běžné denní nošení, ale také na sport. Při sportovní aktivitě vás nebudou nepříjemně stahovat, což ocení každý muž.



Nezapomeňte na nátělník


Ke spodnímu dílu patří také horní část. Například nátělník, který doporučujeme barevně sladit právě s boxerkami. Není to však pravidlem. Záleží jen na vaší náladě, jakou barvu zvolíte. Nátělník je skvělou volbou pod košili, protože pohlcuje pot. Tím můžete prodloužit její životnost. Nemusíte nátělník využívat jen jako spodní vrstvu pod oblečení. Perfektně se totiž hodí i jako svršek ke sportovním aktivitám. 


Kvalitní materiál


Pohodlí vám zajistí také materiál, ze kterého je spodní prádlo vyrobeno. Nejvhodnějším materiálem je bavlna, která zajišťuje prádlu prodyšnost a hebkost. V dnešní době je také velmi populární kombinovat bavlnu s moderními syntetickými vlákny. Díky nim vám prádlo vydrží déle nevytahané.


Podívejte se z jakých módních barev pánského spodního prádla BANDI můžete vybírat. Ve spodním prádle z exkluzivní kolekce BASTARDO se budete cítit pohodlně za jakékoli situace.

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.