Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Vyberte si to správné volnočasové sako a udělejte perfektní dojem
Témata
Články
Rady a tipy

Vyberte si to správné volnočasové sako a udělejte perfektní dojem

Už nějakou dobu neplatí, že sako patří jenom k obleku. Pojmy jako klubové a sportovní sako nebo blejzr jsou již všeobecně známé. V e-shopu si můžete vybrat ze široké nabídky různých volnočasových sak. Jak si ale vybrat to nejlepší pro vás a kam jej vynosíte?


Modré volnočasové sako s bílou košilí


Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model REGULAR ORFEO Bianco
Pánská košile BANDI, model REGULAR ORFEO Bianco
799 Kč
Pánské kalhoty BANDI, model STRAIGHT VALLEY Grigio
Pánské kalhoty BANDI, model STRAIGHT VALLEY Grigio
1 419 Kč
Pánský opasek BANDI, model AUTOMAT 78
Pánský opasek BANDI, model AUTOMAT 78
1 279 Kč

Oblekové sako a volný čas


Oblekové sako můžete samozřejmě zkombinovat s volnočasovými kalhotami. Vytvoříte tak elegantní outfit a uděláte skvělý dojem v každé situaci. Mějte se však na pozoru. Pokud budete takto sako nosit příliš často, opotřebuje se rychleji než oblekové kalhoty a může i vyblednout. Celý oblek se tak stane zcela nepoužitelným. Pro častější nošení tedy rozhodně doporučujeme právě volnočasové sako.



Blejzr


Původ tohoto volnočasového saka nalezneme v historii Spojeného království. Nejčastěji se setkáme s modrým blejzrem. Blejzr často zdobí lesklé nebo kovové knoflíky. Jedná se o ideální oblečení pro volnočasové události, při kterých chcete působit elegantně. Blejzr je také perfektní volba do zaměstnání, pokud vás nesvazuje striktní dress code.


Modré volnočasové sako s bílou košilí a puntíkovanou kravatou


Sportovní sako


Gentleman by měl vypadat skvěle za všech okolností, dokonce i na lovu. Právě pro tento účel vzniklo sportovní sako a velmi brzy se stalo populárním oděvem i mezi širokou veřejností. Je méně formální než blejzr. Často se vyrábí z hrubšího nebo odolnějšího materiálu, který vás zahřeje i v chladnějším počasí. Může být ozdobeno záplatami na loktech a výšivkami na kapsách.



Moderní volnočasová saka


V dnešní době si stále můžete pořídit klasický blejzr nebo sportovní sako. Nabídka produktů je ale mnohem širší. Návrháři od BANDI kombinují materiály i střihové prvky a vy díky tomu pořídíte produkt přímo na míru. Snadno si tak vyberete sako na procházky, do kina nebo do práce.


Červené volnočasové sako s vestou a kravatou


Pokud si nevíte rady, pořiďte si pro začátek sako nadčasové tmavě modré barvy. Hodí se ke všemu a nikdy nevyjde z módy. Prohlédněte si nabídku volnočasových sak BANDI a vyberte si to správné právě pro vás.

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.