Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Vyberte si správný typ obuvi a udělejte perfektní dojem
Témata
Články
Rady a tipy

Vyberte si správný typ obuvi a udělejte perfektní dojem

K vašemu dokonalému outfitu patří i kvalitní obuv. V nabídce společenské a volnočasové pánské obuvi BANDI najdete více než 20 modelů kožených, ručně šitých bot. Vybírat můžete ze dvou barev – černé a odstínů hnědé. Navíc můžete volit mezi lesklým, pololesklým a matným provedením. Podívejte se na typy obuvi, které najdete v e-shopu.


Hnědá kožená pánská obuv


Derby


Obuv derby je typická otevřeným šněrováním (vrchní část obuvi je ušitá z více vrstev kůže), které obuvi propůjčuje méně formální vzhled. V pánské obuvi derby uděláte ten správný dojem, ať už v práci, ve společnosti nebo ve volném čase.

Černé derby vynosíte kamkoli, perfektní dojem v nich uděláte například na plese v kombinaci s oblekem. Hnědou obuv zvolte, pokud chcete být přes den oblečeni a obuti ve stylu nejnovějších módních trendů. Vynosíte ji k obleku do práce i k volnočasovým kalhotám při posezení s přáteli.


Chelsea


Do chladných dní doporučujeme kotníkové boty typu chelsea, které jsou typické pružným pásem tkaniny na bocích. Proto je tato obuv velmi praktická a usnadňuje rychlé a snadné obutí. Vybírejte z nadčasové černé barvy a módní hnědé barvy, kterou skvěle zkombinujete s oblíbenými riflemi i volnočasovými kalhotami.


Černá kotníková obuv Chelsea


Monk


Obuv monk (jinak také monkstrap) představuje klasické boty s přezkami. Proto je jejich velkou výhodou, že se vám nikdy nerozvážou. Tyto boty doporučujeme do práce nebo pro volný čas. Díky přezkám přitáhnete více pozornosti, proto skvěle vyniknete mezi ostatními muži. Pokud chcete váš outfit dokonale sladit, vybírejte barvu přezky opasku podle přezek na botách. Na výběr máte z černé nebo hnědé elegantní obuvi.


Hnědá kožená obuv monk


Mokasíny


Pokud hledáte módní a pohodlnou obuv na léto, mokasíny jsou ideální volbou. Navíc jsou výjimečné svou praktičností a lehkostí. Perfektně se hodí k volnočasovým kalhotám, pánskému obleku, k oblíbeným džínům i ke kraťasům. Pánské mokasíny se nosí převážně naboso, díky tomu nemusíte řešit barvu ponožek.



Modré kožené mokasíny


Prohlédněte si pánskou obuv BANDI na jednom místě v e-shopu a vyberte si ty pravé pro vás.

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.