Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Jak se správně starat o koženou obuv?
Témata
Články
Rady a tipy

Jak se správně starat o koženou obuv?

Čistá a kvalitní obuv je vizitkou každého úspěšného muže. Aby vaše kožené boty dlouho vydržely jako nové, měli byste jim věnovat pravidelnou a svědomitou péči, jinak může jejich povrch začít praskat a lámat se. Vytvořte si rituál údržby bot. Budete tak v každé situaci vypadat elegantně a nic vás nepřekvapí.


Leštidlo na koženou obuv

 

Základní péče je nutností

Pro bezchybný vzhled udržujte koženou obuv vždy čistou, ideálně pomocí leštidel. Obouvejte se nejlépe za použití nazouvací lžíce. Některé modely mají také kožené poutko pro pohodlnější a šetrnější nazouvání. Podívejte se na široký výběr společenské i volnočasové obuvi

 

Ideální pomocník, který vám ušetří čas i peníze

Perfektním řešením péče o boty je unikátní leštidlo BANDI. Skvěle padne do ruky a vejde se do každé tašky i přihrádky, takže ho snadno použijete jako první pomoc před důležitou schůzkou. Jedinečná leštící tekutina a speciální houbička zajistí ohromující výsledek, díky kterému budete vypadat vždy dokonale. Jednoduchým přetřením rychle a efektivně obnovíte vzhled vašich oblíbených bot. Vybrat si můžete z černé, hnědé nebo čiré varianty, podle barvy zvolené obuvi. Leštidlo využijete také pro kožené interiéry vašeho vozu.


Prohlédněte si všechna unikátní leštidla BANDI na jednom místě v e-shopu www.BandiVamos.cz.



Barvy leštidel na koženou obuv



Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.