Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Jaký opasek si vzít k riflím?
Témata
Články
Rady a tipy

Jaký opasek si vzít k riflím?

Určitě to znáte. Koupili jste si rifle a nevíte, jaký opasek si k nim vzít? Jsou nějaká pravidla, kterými se řídit? Kromě praktické stránky plní opasek i důležitou funkci estetickou. Přečtěte si několik tipů, jak dosáhnout perfektního vzhledu a neudělat si ostudu.


Který opasek je ten správný?


Nejčastější volbou mužů je kožený opasek v hnědé nebo černé barvě. Touto volbou nic nezkazíte. Mějte však na paměti, že byste jej vždy měli sladit s obuví. V případě volnočasového pleteného opasku máte na výběr z široké škály možností. S riflemi se nemusíte bát uvolněnějších barevných kombinací. Víte, jak vybrat správnou velikost? Váš obvod kolem pasu by měl odpovídat délce opasku od prostřední dírky po konec. Po zapnutí má volný konec opasku dosahovat k prvnímu poutku kalhot. Šířku můžete zvolit jakoukoli. Pokud nechcete působit dojmem kovboje, vybírejte opasek s jednoduchou sponou.


Volnočasový opasek k riflím


Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.

Nepodceňujte kvalitu


Kožený opasek vám vydrží dlouho jako nový a hodí se nejen k riflím, ale i k obleku. Volnočasové opasky jsou ušity z pružného materiálu. Přizpůsobí se vašim potřebám a budete se tak cítit pohodlně při pohybu i v sedě. Navíc vám na přitažlivosti, ať již jdete na setkání s přáteli, na rande nebo do města. Pokud nemusíte dodržovat předepsaný dress code, uděláte s nimi perfektní dojem i v práci.


Oceníte všestranné využití


Na přelomu 20. století nosili opasky pouze uniformovaní muži, dnes jsou již běžnou součástí každého pánského šatníku. Vynosíte je nejen k riflím, ale také k plátěným kalhotám, kraťasům nebo bermudám. V kombinaci s košilí a sakem pak uděláte perfektní dojem. Módní trendy se sice neustále vyvíjejí, ale opasek zůstává nadčasovým a jedinečným doplňkem, který můžete zkombinovat v mnoha barevných variantách.


Nakupujete rádi z pohodlí domova? Podívejte se na nabídku kožených i volnočasových opasků v e-shopu www.BandiVamos.cz. 

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.