Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Bílá košile – univerzální módní kousek
Témata
Články
Rady a tipy

Bílá košile – univerzální módní kousek

Ať už chodíte formálně oblečeni na všechna obchodní jednání nebo jednou do roka na ples, bílá košile vám v šatníku jednoduše nemůže chybět. Vytvoříte díky ní dokonalý outfit pro všechny příležitosti. Přečtěte si, jak vám bílá košile může pomoct k úspěchu a s čím vším ji perfektně zkombinujete.


Uděláte dojem profesionála v práci


Pokud jdete na obchodní jednání a chcete uzavřít co nejvýhodnější obchod, nezapomeňte oblek doplnit bílou košilí. V té budete vypadat jako čistotný a zodpovědný muž a přesně tak bude působit i firma, kterou zastupujete. Obchodní partner tak s vámi rád uzavře obchod bez toho, aniž by pochyboval, že zboží či služby dostane včas a ve stoprocentní kvalitě.



Černý pánský oblek s bílou košilí a černou kravatou


Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model SLIM ESTADUX Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM ESTADUX Bianco
2 799 Kč
Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 09
Pánská kravata BANDI, model GALLA slim 09
459 Kč
Pánská košile BANDI, model SLIM LARADUX Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM LARADUX Bianco
2 799 Kč
Pánský opasek BANDI, model AUTOMAT 83
Pánský opasek BANDI, model AUTOMAT 83
1 279 Kč

Budete v ní vypadat naučeně u zkoušek


Chcete si ulehčit průběh maturity nebo státních zkoušek? Pokud si obléknete tmavý matný oblek s bílou košilí a nejlépe modrou kravatou, zapůsobíte na zkušební komisi jako student, který se poctivě učil. A i když nebudete něco vědět, díky tomu vám zkoušející mnohem ochotněji podají pomocnou ruku.


Promění vás v elegána ve společnosti


I na společenských událostech v bílé košili zapůsobíte jako čistotný muž, což ženy zajisté ocení. Doporučujeme vám volit košili s dvojitou nebo univerzální manžetou, kterou snadno ozdobíte manžetovými knoflíčky. Podívejte se na manžetové knoflíčky, které vám ještě více přidají na slavnostním vzhledu.


Oceníte ji i ve volném čase


Myslíte si, že bílou košili vynosíte jen ve formálních chvílích? Omyl. Bílá košile vypadá skvěle i v kombinaci s bavlněnými kalhotami nebo džínami. Pokud chcete vsadit na ležérnější styl, stačí si košili zapnout na rozhalenku a vyrazit například na posezení s přáteli nebo na rande.


Kde košili koupíte?


Prohlédněte si všechny modely bílých pánských košil a pořiďte si ji z pohodlí vašeho domova v e-shopu www.BandiVamos.cz.


Tip pro vás


Chodíte v košili každý den do práce? Pak vám doporučujeme střídat barvy i vzory košil, abyste nepůsobili, že chodíte pořád v jedné a té samé. Skvělou volbou je například proužkovaná či károvaná. Podívejte se na ideální košile do práce.  

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.