Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Jak vybrat kravatu do zaměstnání?
Témata
Články
Rady a tipy

Jak vybrat kravatu do zaměstnání?

Chodíte do práce v obleku? Pak se rozhodně neobejdete bez elegantní košile a pánské kravaty. Jakou kravatu zvolit, abyste byli oblečeni správně?


Tmavě modrá kravata do práce


Lesklé kravaty raději nechte doma


Vyhněte se lesklým kravatám. Ty se do práce absolutně nehodí, působili byste v nich totiž nepatřičně. Naopak v nich uděláte perfektní dojem například na plese, svatbě nebo v tanečních. Do zaměstnání volte vždy kravatu v matném provedení. Budete tak mít jistotu, že se k vám nadřízení, obchodní partneři i veřejnost budou chovat s respektem.


Méně je někdy více


Při výběru kravaty do zaměstnání se řiďte jednoduchým pravidlem: neexperimentujte. Kravaty s nevhodnými nebo komickými motivy by na vás zbytečně upozorňovaly. Ideální volbou do práce je kravata s šikmými pruhy. Stejně dokonale budete vypadat také v kravatě s károvaným nebo jiným geometrickým vzorem. Nebojte se ani jednobarevných kravat, jako je modrá, bordó nebo i nadčasová černá. Když zvolíte každý den jinou, v práci budou mít ostatní pocit, že vypadáte úplně jinak.


Kravata s diagonálními pruhy v modrém obleku

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model SLIM OTTONE Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM OTTONE Bianco
979 Kč
Kravatová spona BANDI, model LUX 17
Kravatová spona BANDI, model LUX 17
746 Kč
Pánská vesta BANDI, model SLIM Bocconi
Pánská vesta BANDI, model SLIM Bocconi
1 999 Kč

Jakou kravatu zvolit do kanceláře


Do kanceláře volte odstíny světlých i tmavých barev, které příliš neupoutávají pozornost. V létě uděláte skvělý dojem v modré, zelené i růžové kravatě. V zimních měsících volte spíše tmavší barvy, jako je černá, tmavě modrá nebo tmavě šedá.


V jaké kravatě uděláte skvělý dojem na obchodním jednání


Chystáte se na první obchodní jednání s klientem? Pak je pro vás dokonalou volbou červená matná kravata v kombinaci s bílou košilí. Budete působit jako sebevědomý muž se smyslem pro pořádek. Stejný pocit bude mít váš obchodní partner o vaší firmě, čímž si jej můžete naklonit při rozhodování o budoucí spolupráci na vaši stranu.


Prohlédněte si dokonalé kravaty do práce na jednom místě v e-shopu a udělejte perfektní dojem v kanceláři i na obchodní schůzce.


Tip navíc


Abyste vypadali v práci po celý den upraveně, doporučujeme doplnit váš pracovní outfit o kravatovou sponu. Ta udrží kravatu na správném místě. Podívejte se na nabídku elegantních kravatových spon BANDI.


Nevíte si rady, jakou košili ke kravatě zvolit? Přečtěte si, jak sladit kravatu s košilí.

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.