Domů
Bandi radí
Svatba
Jak vybrat motýlka na svatbu?
Témata
Články
Svatba

Jak vybrat motýlka na svatbu?

Hledáte ideální doplněk na svatbu, který podtrhne váš elegantní a slavnostní vzhled? Zkombinujte váš outfit s motýlkem, ve kterém udělá perfektní dojem ženich i svatební host. Jak správně vybrat motýlka, aby ženich mezi muži vynikl, a naopak svatební host ženicha nezastínil?


Bílý motýlek na svatbu pro ženicha


Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model REGULAR AVEZIA Bianco
Pánská košile BANDI, model REGULAR AVEZIA Bianco
879 Kč
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 200
Manžetové knoflíčky BANDI, model LUX 200
399 Kč
Pánská vesta BANDI, model SLIM GALDI Petrol
Pánská vesta BANDI, model SLIM GALDI Petrol
1 199 Kč
Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE 95
Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE 95
299 Kč


Jaký motýlek udělá z ženicha muže číslo 1


Ženich by měl své doplňky volit podle barvy nevěstiných šatů. Bude mít na sobě bílé šaty? Pak vám doporučujeme bílý motýlek, který může zdobit i prošití stříbrnou nitkou nebo jiný jemný vzor. Můžete vybírat i lesklá provedení, která vám ještě přidají na slavnostním vzhledu. Vytvoříte tak s nevěstou dokonalý pár. Přečtete si další tipy, jak se obléknout na svatbu.


V jakém motýlku zaujme svatební host


Jdete na svatbu jako host? Pak byste se měli vyvarovat odstínům bílé nebo krémové, ve kterých byste mohli zastínit ženicha. Svatba je radostnou událostí, proto uděláte skvělý dojem ve světlejších a pestřejších odstínech barev, jako je například světle růžová nebo světle modrá. Nemusíte se bát ani jemných vzorů nebo mírného lesku. V případě, že jdete na svatbu s partnerkou, doporučujeme vám, abyste se s ní barevně sladili.


Kde elegantního motýlka koupíte?


Prohlédněte si širokou nabídku pánských motýlků v módních barvách a vyberte si pro vás ten pravý z pohodlí vašeho domova v e-shopu www.BandiVamos.cz. Motýlka navíc nevyužijete jen na svatbu, přečtěte si, kam všude se hodí

Svatba Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.