Domů
Bandi radí
Rady a tipy
V čem se liší střihy košil?
Témata
Články
Rady a tipy

V čem se liší střihy košil?

Díky dokonale padnoucí košili se budete cítit skvěle po celý den. Hlavně vás nesmí nikde škrtit. Jak si vybrat správný typ a v čem jsou jednotlivé střihy odlišné? Přečtěte si, jak se při nákupu jednoduše zorientovat.


Pánská košile v kombinaci s motýlkem a kšandami

 

Košile v nejvolnějším střihu FORMAL


Tento typ košile se řadí mezi nejširší. Šije se v rovném střihu, není vyštíhlený ani zúžený. Košile FORMAL příliš neobepínají postavu a poskytují větší volnost v pohybu. Doporučujeme je mužům s větším objemem v ramenou i v pase. Budete se v nich vždy cítit pohodlně.

Košile střihu FORMAL


Košile v mírně vyštíhleném střihu REGULAR


Pánský střih REGULAR se vyznačuje mírným zúžením v oblasti pasu a boků, kde lehce obepíná tělo. Hodí se pro muže standardní postavy, kteří si potrpí na pohodlí. Kryje i drobné nedostatky a zároveň perfektně podtrhne mužnou siluetu.

Košile střihu REGULAR


Košile ve vyštíhleném střihu SLIM


Tento typ košile přesně kopíruje postavu a opticky mírně zeštíhluje. Nejlépe se hodí pro svalnaté muže, u kterých lichotivě zdůrazní linii postavy. Je štíhlejší v bocích a pase, má také zúžené rukávy. Doporučujeme mužům standardní a štíhlé postavy, kteří si potrpí na moderní vzhled. 

Košile střihu SLIM


Hledáte přesně padnoucí košili pro vás? Vybírejte z široké nabídky pánských košil na jednom místě v e-shopu. Pokud si nejste jistí výběrem velikosti, podívejte se, podle čeho vybrat správnou velikost košile.

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.