Domů
Bandi radí
Módní trendy
Jak nosit svetr, abyste vždy vypadali skvěle
Témata
Články
Módní trendy

Jak nosit svetr, abyste vždy vypadali skvěle

Svetr patří mezi nejuniverzálnější módní kousky, které si můžete pořídit do vašeho šatníku. Snadno jej zkombinujete s trikem, košilí i oblekem. Nejen v zimě, ale i během chladnějších letních večerů tak oceníte jeho pohodlí a zároveň eleganci i styl. Přečtěte si základní pravidla, která byste měli znát, než se pustíte do vytváření dokonalého outfitu.


Světle šedý svetr s bílým trikem


Módní barvy, s kterými nešlápnete vedle

Svetr vynosíte prakticky po celý rok, měli byste však jeho barvu volit podle ročního období i podle události, na kterou se chystáte. Jaru a létu vévodí světlé barvy, proto při procházce večerním městem uděláte perfektní dojem například ve světle modrém, krémovém nebo světle šedém svetru. Naopak na zimu se skvěle hodí tmavší odstíny, jako je tmavě modrá nebo černá.


Pokud se chystáte na formálnější příležitost, doporučujeme vám decentnější barvy, které nenaruší váš elegantní outfit. Ve volném čase se nemusíte bát ani pestřejších odstínů a odvážnějších barevných kombinací.


Véčkový či kulatý výstřih nebo rolák?

Za nejformálnější typ svetru se považuje ten s véčkovým výstřihem, jelikož v něm vynikne košilový límeček i s kravatovým uzlem. Přečtěte si, jak svetr zkombinovat s kravatou. Kulatý výstřih se více hodí pro méně formální příležitosti například v kombinaci s košilí na rozhalenku. V zimě skvěle zapůsobíte i v roláku, který doplní i váš formálnější vzhled. 


S čím svetr zkombinovat při formálních i neformálních chvílích

Chystáte se v zimě večer do divadla nebo je vám v kanceláři chladno? Pak vám doporučujeme vzít si pod oblekové sako elegantní svetr. Pokud si navíc v práci během dne odložíte sako, budete vypadat ve svetru s košilí a kravatou elegantně. Stejnou kombinaci vynosíte i s volnočasovým sakem, například na večeři s přáteli.


V případě, že chcete vsadit na ležérnější outfit, zkuste kombinaci trika a svetru nebo samotného roláku. Stačí jej pak doplnit bavlněnými kalhotami nebo džínami a budete vypadat stylově.


Kde elegantní svetry a roláky koupíte?

Prohlédněte si širokou nabídku módních svetrů a roláků a pořiďte si je z pohodlí vašeho domova v e-shopu www.BandiVamos.cz.


Tip pro vás

Chcete nosit svetr pod sako? Přečtěte si další tipy, jak snadno sladíte svetr s oblekovým i volnočasovým sakem.  

Módní trendy Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.