Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Kravatová spona – více než elegantní doplněk
Témata
Články
Rady a tipy

Kravatová spona – více než elegantní doplněk

Chcete oživit váš vzhled jedinečným doplňkem, který je zároveň praktický? Pokud máte na sobě kravatu, doporučujeme vám doplnit ji kravatovou sponou. Přečtěte si, kam ji vynosíte a s čím dalším můžete kravatovou sponu zkombinovat.


Kravatová spona na kravatě s diagonálními pruhy


Praktický pomocník


Kravatová spona nejenže podtrhne váš osobitý vzhled, ale vaše kravata bude díky ní vždy držet na správném místě. To oceníte například při obchodním obědě, kdy se nemusíte bát, že by se vám kravata nedopatřením vykoupala v polévce.

 

Jak kravatovou sponu nosit


Základem je správný výběr kravaty. Pokud máte kravatovou sponu klasické délky, volte k ní také klasickou širší kravatu. Myslete na to, že by kravatová spona neměla obepínat celou kravatu, ale měla by končit kousek před jejím koncem. Když budete kravatovou sponu zapínat, nezapomeňte k ní připnout i košili. Jinak byste nevyužili její praktické výhody a nevypadalo by to dobře.


Pro jaké příležitosti se hodí


Kravatovou sponu skvěle vynosíte do práce i na společenské události, jako je ples nebo svatba. Při slavnostních příležitostech doporučujeme vzít si ve stejném barevném provedení také manžetové knoflíčky, které pozvednou váš outfit na ještě vyšší úroveň. Prohlédněte si luxusní manžetové knoflíčky a vyberte si ty pravé pro vás. Pokud se však chystáte na maturitu nebo jiné důležité zkoušky, raději kravatovou sponu nechte doma. Jakýkoli doplněk navíc by mohl v tomto případě zbytečně provokovat zkušební komisi. Stejně tak nedoporučujeme tento doplněk na pohřeb, kde byste se měli držet střídmosti.


Kde kravatovou sponu pořídíte?


Vyberte si z široké nabídky kravatových spon v e-shopu www.BandiVamos.cz a nechte si je doručit až k vašim dveřím.

Do práce Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.