Domů
Bandi radí
Módní trendy
Košile s univerzální manžetou – ušetří váš čas i peníze
Témata
Články
Módní trendy

Košile s univerzální manžetou – ušetří váš čas i peníze

Váháte, jestli si pořídit košili se zapínáním na klasické, nebo manžetové knoflíčky? Návrháři od BANDI pro vás vymysleli jedinečné řešení – univerzální manžetu. Košili s univerzální manžetou můžete nosit zapnutou jak na klasické, tak manžetové knoflíčky.

Neutrácejte zbytečně za dvě košile s různým zapínáním. Přečtěte si, jak univerzální manžeta funguje a pro kolik různých příležitostí díky ní jednu košili využijete.

Tři možnosti zapínání univerzální manžety

Manžeta košile s klasickým knoflíčkem


Univerzální manžeta na první pohled vypadá jako klasická manžeta. Na rozdíl od klasické manžety však nemá knoflíkovou dírku pouze na jedné straně, ale i na straně knoflíčku. Díky tomu ji můžete zapínat třemi způsoby:

  1. Jako klasickou manžetu, používanou u většiny košil. 
  2. Provléknout knoflíček skrz dírku na druhou stranu a zapnout jím manžetu tak, že vypadá jako tzv. falešný manžetový knoflíček.
  3. Ponechat knoflíček schovaný mezi oběma stranami manžety a k zapnutí použít manžetové knoflíčky.


Manžeta košile s klasickým knoflíčkem


Pro jaké příležitosti košili využijete

Pokud zapnete košili klasickým způsobem, skvěle ji využijete například do zaměstnání, k maturitě a dalším zkouškám. Pro slavnostní události, jako je svatba, ples nebo oslavy jubileí, doporučujeme zapínat košili na manžetové knoflíčky.


Manžeta košile s manžetovým knoflíčkem

Výhody košile s univerzální manžetou

Když na sobě máte košili s univerzální manžetou, nezaskočí vás žádná situace. Představte si, že jste v práci v tmavém obleku a bílé košili s univerzální manžetou. Nečekaně dostanete pozvání na večerní premiéru operního představení. Nestihnete se přesunout domů a převléknout se. V kanceláři však máte slavnostní kravatu a manžetové knoflíčky. Stačí si uvázat kravatu, košili zapnout na manžetové knoflíčky a můžete směle vyrazit do divadla.

Nelamte si hlavu s výběrem manžety. Zvolte pánskou košili BANDI s univerzální manžetou a buďte oblečeni správně a elegantně při každé příležitosti.

Tip pro vás

Doplňte vaši košili s univerzální manžetou exkluzivními manžetovými knoflíčky BANDI, které podtrhnou váš luxusní vzhled. 

Nezapomeňte také na správný výběr střihu košile. Přečtěte si, v čem se střihy liší, abyste si mohli vybrat pro vás ten nejlepší.

Módní trendy Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.