Domů
Bandi radí
Do práce
Víte, jakou košili nosit do práce?
Témata
Články
Do práce

Víte, jakou košili nosit do práce?

Víte, že téměř 74 % mužů si vybírá pánskou košili nesprávně? Oblékají jednoduše to, co se jim líbí, a nehledí na pravidla. Netuší, že nevhodným výběrem košile mohou hodně pokazit. Patříte mezi muže, kteří chodí do zaměstnání denně v obleku, košili a kravatě? Pak nepodceňujte výběr košile. Přečtěte si základní pravidla a zvyšte svou šanci na úspěch mezi kolegy, u šéfa i na prvním jednání.


Bílá košile do práce


Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model SLIM SILVIO Bianco
Pánská košile BANDI, model SLIM SILVIO Bianco
1 159 Kč


Jakou košili obléknout na první obchodní schůzku?


Na první obchodní jednání doporučujeme obléknout klasickou bílou košili. To proto, že bílá barva je v podvědomí lidí spojená s čistotou a pořádkem. Skrytý význam této barvy funguje jednoduše. Máte-li na sobě oblečenou bílou košili, získá z vás obchodní partner dojem, že jste čistotný a pořádný. Z toho usoudí, že to samé může očekávat od firmy, kterou zastupujete. Vzbudíte tím u něj jistotu, že zboží nebo sjednané služby budou dodány řádně a včas. A rád s vámi uzavře smlouvu. Na druhé obchodní setkání si už můžete vzít pánskou košili jakékoli jiné barvy, nebo košili se vzorem. Přečtěte si i další tipy, jak se správně obléknout na obchodní jednání.


Jakou barvu košile vybrat do kanceláře?


Pracujete v kanceláři a jste denně v kontaktu se svými kolegy? V tom případě se zamyslete nad tím, kolik barev košil a kravat máte v šatníku. Pokud jich máte několik druhů a kombinujete je, tak je vše v pořádku. Pokud máte pouze bílé košile, je to špatně. I přesto, že jich máte hned několik a denně je střídáte za čisté a pečlivě vyžehlené. Proč?


Vaši kolegové podvědomě vnímají, že máte pouze jednu košili, ve které chodíte každý den. Začnou se vám vyhýbat, přestanou s vámi chodit na oběd a podobně. Váš šéf to také může vnímat negativně. Může to ohrozit vaše postavení v zaměstnání, případně zamezit váš kariérní růst. Co s tím?


Nebojte, neznamená to, že musíte denně chodit v jiném obleku. Bohatě si vystačíte s několika barvami a vzory košile a kravaty. Budete–li střídat pokaždé jiné kombinace košil a kravat, lidé ve vašem okolí si toho všimnout. Uděláte na své kolegy i na svého šéfa úplně jiný dojem. Budete působit, že máte několik modelů obleků, spoustu košil a kravat a jste úspěšný. Prohlédněte si širokou nabídku elegantních pánských košil, které jsou do práce perfektní volbou.

Do práce
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.