Domů
Bandi radí
Volný čas
Jaký zvolit outfit na rande, aby vás žena neodmítla
Témata
Články
Volný čas

Jaký zvolit outfit na rande, aby vás žena neodmítla

Víte, proč se kolem pilotů letadel, vojáků nebo námořníků točí tolik hezkých žen? Protože nosí uniformu. A ženy odjakživa přitahují muži v uniformě. Nemusíte však být zrovna kapitánem letadla, abyste také uspěli. Přečtěte si základní rady, jak zvolit outfit na rande, a zvyšte tak své šance na úspěch.


Červené sako s černým svetrem na rande


Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánský kapesníček BANDI, model EXCLUSIVE 13
Pánský kapesníček BANDI, model EXCLUSIVE 13
119 Kč
Pánské kalhoty BANDI, STRAIGHT FIT PETRANO Nero
Pánské kalhoty BANDI, STRAIGHT FIT PETRANO Nero
1 669 Kč
Pánský svetr BANDI, model AREZZIO Nero
Pánský svetr BANDI, model AREZZIO Nero
2 199 Kč

Kdy na rande v obleku

Pokud jste pozvali dívku například do divadla nebo na podobnou společenskou událost, je nejvhodnější outfit na rande oblek. Abyste ale nevypadali jako šedá myš, pohrajte si s barvami košile a kravaty. Oblékněte si košili s barevným nádechem, například světle růžovou. K ní si uvažte tmavě růžovou kravatu. Barevným kontrastem docílíte moderního a svěžího vzhledu.


Kdy je vhodnější sportovní sako

Jdete na rande do méně formálního prostředí, například do kina nebo kavárny? V tom případě nechte oblek doma. Místo toho zvolte jako outfit na rande bavlněné kalhoty typu chinos, tričko nebo volnočasovou košili a sportovní sako. Pokud chcete vypadat opravdu elegantně, doplňte celý outfit kravatou. Ideální volbou je úzká kravata typu SLIM. Obujte si vycházkovou obuv, například mokasíny. Tím formální vzhled odlehčíte, a přesto budete vypadat jako pravý gentleman.


Tip navíc

V chladnějších dnech skvěle doplníte váš elegantní vzhled pánským svetrem z jemného úpletu. Svetr můžete nosit ke košili, k tričku nebo jen tak. Podívejte se na aktuální nabídku pánských svetrů

Volný čas
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.