Domů
Bandi radí
Módní trendy
Módní růžové košile – ukažte, že máte styl
Témata
Články
Módní trendy

Módní růžové košile – ukažte, že máte styl

Chcete být oblečeni ve stylu nejnovějších módních trendů? Doplňte váš outfit o růžovou košili, díky které budete vypadat jako muž, který se v módě vyzná a potrpí si na styl. Jemné nádechy růžové totiž patří mezi hity tohoto léta. Přečtěte si, kam všude růžovou košili vynosíte a s čím ji snadno zkombinujete.


Módní růžová košile v kombinaci s červenými kšandami a motýlkem

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model REGULAR FINELI Rosa
Pánská košile BANDI, model REGULAR FINELI Rosa
699 Kč
Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE 54
Pánský motýlek BANDI, model EXCLUSIVE 54
574 Kč

Moderní barva pro všechny příležitosti


Světlé tóny barev se dokonale hodí pro letní měsíce, ale oceníte je po celý rok. V růžové košili tak uděláte perfektní dojem v kanceláři, na svatbě, při oslavě jubilea i ve volném čase. Stačí ji doplnit správným výběrem oblečení a dokonale se obléknete pro všechny příležitosti.


S čím růžovou košili zkombinujete?


Růžová košile skvěle oživí váš oblek světlejších i tmavších barev. Perfektně ji zkombinujete například s tmavě modrým nebo světle šedým oblekem. Pokud chcete docílit ležérnějšího vzhledu, pak doporučujeme zvolit ke košili moderní volnočasové kalhoty nebo rifle. Stačí si zapnout košili na rozhalenku, vzít si k ní světlé bavlněné kalhoty a růžová košile se rázem promění například i na dokonalý plážový outfit.


Kde košili koupíte?


Prohlédněte si stylové růžové košile a nakupujte z pohodlí vašeho domova v e-shopu www.BandiVamos.cz. 


Tip pro vás

Chystáte se na rande? Přečtěte si, jak se obléknout, aby vám žena neodolala

Módní trendy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.