Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Jak správně vybrat ponožky
Témata
Články
Rady a tipy

Jak správně vybrat ponožky

Určitě si dáváte záležet na tom, jak vypadáte. A to, ať se chystáte do práce nebo společnosti. Správné oblečení vám totiž může pomoci k uzavření výhodného obchodu i k tomu, abyste udělali skvělý dojem na vaše okolí. Věděli jste však, že i pouhým špatným výběrem ponožek můžete zcela pohřbít váš outfit? Přečtěte si, jak vybrat ideální ponožky ke každému oblečení.


Černé ponožky v černých monk botách


Jaké ponožky si vzít k obleku?

K obleku volte výhradně společenské ponožky s prodlouženou délkou. Jen u těch máte jistotu, že se vám při sezení neodhalí kousek nohy, což je jeden ze základních prohřešků vůči společenské etiketě. Barvu ponožek doporučujeme vybírat podle barvy obleku. To znamená, že k modrému obleku se skvěle hodí modré ponožky, k černému zase černé. Stejná barva ponožek i obleku jednak opticky prodlouží vaše nohy, a hlavně budete dokonale sladěni. Přečtěte si, jak správně k obleku zvolit i obuv.


Módní ponožky se vzorem vám přidají na osobitosti

V posledních letech se velkým hitem staly ponožky se vzorem, které dokonale oživí váš outfit. Ponožky se vzorem, které mají prodlouženou délku, si můžete vzít i k obleku. Ale pozor. Vezměte si je jen tehdy, když se budete chtít odlišit. V jiných případech, jako je obchodní jednání nebo formální ples, raději vsaďte na jednobarevnou klasiku. Výborně se hodí také k bavlněným kalhotám nebo riflím ve volném čase.


K čemu vynosíte kotníkové ponožky?

Kotníkové ponožky jsou oblíbenou volbou mužů v letních měsících. Často si je tak berou i ke koženým botám, čímž porušují základní pravidla společenské etikety. Ponožky s délkou po kotníky jsou určené zejména na sport, a proto se nosí výhradně ke sportovní obuvi.


Prohlédněte si všechny typy i barvy pánských ponožek a vyberte si z pohodlí vašeho domova pro vás ty pravé. Nevíte, jak správně vybrat pánskou obuv? Podívejte se, jak na to.

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.