Domů
Bandi radí
Rady a tipy
Tipy na volnočasové outfity
Témata
Články
Rady a tipy

Tipy na volnočasové outfity

Ve volném čase i v práci můžete vypadat dokonale. Jak toho dosáhnout? Přečtěte si, jaké outfity zvolit, abyste v jakékoli situaci udělali ten nejlepší dojem.


Modré volnočasové sako s bílou košilí a modrou kravatou


Ležérní outfit do kavárny i do restaurace


Oživte váš volnočasový outfit károvaným sakem. Budete vypadat opravdu výjimečně, a navíc se budete cítit pohodlně. Kombinaci v casual stylu – vzorovaného saka, trička nebo košile a kalhot typu chinos vynosíte na procházku městem, do kavárny i do restaurace.


Tip navíc: Stejně perfektně budete vypadat, pokud pánské kalhoty chinos vyměníte za moderní džíny.


Šedé kostkované sako s modrou volnočasovou košilí


Elegantní dojem v práci


Pokud v práci nemusíte nosit pánský oblek, doplňte váš pracovní šatník o pánské kalhoty typu chinos. V kombinaci s elegantním pánským sakem v tmavých barvách, bílou košilí a kravatou budete totiž vypadat jako profesionál, který své práci rozumí. Přečtěte si další tipy na outfity do práce.


Tip navíc: Pokud si koupíte pánské kalhoty ve více barvách, můžete tak každý den snadno obměnit váš vzhled a vypadat jinak. Prohlédněte si nejnovější modely volnočasových kalhot BANDI.


Dokonalý vzhled na méně formálních společenských událostech


Chystáte se do alternativního divadla nebo na oslavu narozenin? Pak by nemělo chybět ve vaší skříni jedinečné sako s decentní texturou nebo vzorem látky. Pokud sako doplníte také pánskou vestou a motýlkem, budete vypadat vždy dokonale.


Tip navíc: I když si sako sundáte, stále si ve vestě zachováte dojem skutečného elegána.


Modré volnočasové sako s modrou košilí a motýlkem


Tip pro vás

Nevíte, jak vybrat to správné volnočasové sako? Podívejte se, jaké typy volnočasových sak existují a kam se hodí.

Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.