Domů
Bandi radí
Módní trendy
Opasek s klasickým nebo automatickým zapínáním?
Témata
Články
Módní trendy

Opasek s klasickým nebo automatickým zapínáním?

Opasek je nedílnou součástí vašeho outfitu do práce, společnosti i pro volný čas. Pokud máte na sobě oblek, neobejdete se bez něj. Ale vynosíte ho také k riflím nebo volnočasovým kalhotám. Proto byste měli vybrat elegantní opasek, který zároveň bude praktický. Který je pro vás ten pravý?


Černý kožený opasek v oblekových kalhotách

Líbí se vám outfit na fotografii? Oblékněte se tak i vy.
Pánská košile BANDI, model REGULAR MEDICIO Bianco
Pánská košile BANDI, model REGULAR MEDICIO Bianco
1 253 Kč
Pánská košile BANDI, model REGULAR SAMSON Bianco
Pánská košile BANDI, model REGULAR SAMSON Bianco
844 Kč
Pánská kravata BANDI, model LUX slim 217
Pánská kravata BANDI, model LUX slim 217
224 Kč
Pánská obuv BANDI, model TURIN Nero
Pánská obuv BANDI, model TURIN Nero
3 679 Kč

Jaké výhody má opasek s klasickým zapínáním


Jedná se o ideální volbu pro muže, kteří si potrpí na klasiku. Spona s jednoduchým zapínáním perfektně vynikne u společenských i volnočasových opasků. Některé modely opasků navíc mají otočnou sponu, díky které využijete obě dvě jinak barevné strany opasku, například klasickou černou i módní hnědou. K hnědým koženým botám do práce si tak můžete opasek zapnout na hnědé straně a při večerní návštěvě plesu jen sponu obrátíte a sladíte se s černou obuví.


Jaké výhody má opasek s automatickým zapínáním


Chcete opasek, který snadno během chvíle zapnete i odepnete? Pak vám doporučujeme opasek s automatickým zapínáním, který utáhnete a povolíte tak, aby vám vždy dokonale seděl. Jde o tak jednoduchý úkon, že si můžete opasek upravit i ve společnosti, aniž by si toho kdokoli všiml.


Klasická spona a automatické zapínání?


Pokud si u opasku potrpíte na klasický vzhled, ale zároveň co nejpraktičtější zapínání, doporučujeme vám exkluzivní opasek s klasickou sponou a automatickým zapínáním. Zkombinujete tak elegantní klasiku se snadným a rychlým zapínáním.


Kde elegantní opasek koupíte?


Pořiďte si kožený nebo volnočasový opasek z pohodlí vašeho domova v e-shopu www.BandiVamos.cz, kde najdete všechny dostupné barvy i délky opasků. Pokud si potrpíte na elegantní kožené doplňky, podívejte se také na praktické peněženky a profesionální aktovky.

Rádi byste si pořídili opasek také k vašim oblíbeným riflím? Podívejte se, jaký opasek se hodí k džínům.

Módní trendy Rady a tipy
Cookies

Tento e-shop a partneři potřebují Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „Souhlasím“.